Vi har 30 dagars retur- och bytespolicy från den dag du tar emot din beställning.

Att returnera varor är kostnadsfritt så länge du använder den bifogade returfraktsedeln och lämnar paketet till transportören som nämns på den returetiketten.

Ja, det kan du, det går att byta mot en annan färg eller storlek utan kostnad. Din bytesrätt gäller i 30 dagar från den dag du mottagit din beställning. Exakta villkor och rutiner finns i vår general terms and conditions

Fyll i returformuläret som bifogades din beställning. Se till att välja rätt returkod för byten och notera färg och storlek på produkten som du vill ha i utbyte.

Lägg produkten som du vill byta i en påse tillsammans med blanketten och lägg den förbetalda returetiketten på paketet. Om du använder påsen som produkterna kom i, placera returetiketten över den ursprungliga fraktetiketten.

Lämna in paketet till fraktbolaget på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. NOTERA! Det är inte nödvändigtvis samma transportör för returen som för leveransen, så se till att kontrollera din retursedel.

Om du har valt att betala via faktura, kontakta Klarna för att pausa din betalning. Om du har valt en annan betalningsmetod kommer din återbetalning att utfärdas automatiskt när din retur har godkänts, vanligtvis inom fem arbetsdagar.

Tänk på att det snabbaste och enklaste sättet att byta en produkt är helt enkelt att returnera den och lägga en ny beställning. Om du hellre vill hantera det som ett byte, observera att du inte kan byta ut produktmodellen, bara storleken eller färgen på produkten som du ursprungligen beställde. Om du köpt produkten på rea får du inte byta den mot en annan färg. Första bytet är gratis, efter det tar vi ut en avgift på 5 euro för att minska utsläppen från transporter. Vi godkänner endast returer av kläder som kommer tillbaka till oss i originalskick. Om du har använt, tvättat eller tagit bort taggarna från kläderna kommer vi inte att kunna sälja dem vidare till en annan utomhusäventyrare och kan inte godkänna ditt byte. Tyvärr måste vi ta ut en avgift på 12 euro för ej godkända byten för att täcka våra förluster. Du måste använda vår förbetalda returetikett för att få fri frakt. Om du har tappat bort ditt returformulär eller etikett, vänligen kontakta vår kundtjänst

  1. Ta en bild på den del av produkten som du tror är defekt och maila den till vårt kundtjänstteam, tillsammans med en förklaring av vad som hände.
  2. Om din reklamation godkänns, fyll i returformuläret som bifogades din beställning och se till att välja rätt returkod för defekta produkter. Om du inte längre har returformuläret, kontakta vår kundtjänst.
  3. Lägg produkten som du vill returnera i en påse tillsammans med blanketten och lägg den förbetalda returetiketten på paketet. Om du använder påsen som produkterna kom i, placera returetiketten över den ursprungliga fraktetiketten.
  4. Lämna in paketet till fraktbolaget på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. Det är inte säkert att det är samma fraktbolag som levererat paketet från början. När vi har tagit emot ditt klagomål kommer vi att hantera det och initiera en återbetalning.

Vi godkänner endast reklamationer som är relaterade till tillverkningsfel, till exempel saknade sömmar, trasiga dragkedjor eller felsydda fickor. Vi kommer inte att godkänna reklamationer som rör blekande utskrifter, pilling, för tidigt slitage, etc. Tyvärr måste vi ta ut en avgift på 12 euro för ej godkända defekta reklamationer för att täcka våra förluster. Du måste använda vår förbetalda returetikett för att få fri frakt. Om du har tappat bort ditt returformulär eller etikett, vänligen kontakta vår kundtjänst. Läs mer om reklamationer om defekta produkter i våra allmänna villkor allmänna villkor

Förutsatt att returen godkänns får du normalt en återbetalning inom 14 dagar efter att du returnerat varan. Om du har valt att betala med Klarna faktura eller delbetalning ber vi dig vänligen pausa fakturan för att slippa få en påminnelseavgift medan vi hanterar din retur.

Förutsatt att önskad bytesvara finns i lager får du normalt den nya varan inom 14 dagar.

Förutsatt att reklamationen godkänns får du normalt en ny vara eller en återbetalning inom 14 dagar efter att du returnerat varan.

Vid byte görs inga justeringar på din faktura. Om du har valt att betala med faktura eller redan har betalat din beställning är det betalningssättet som gäller.

Kontakta kundtjänst för att få en ny retursedel eller returetikett.

Från det att vi har godkänt din retur kommer du att få en återbetalning inom 7 arbetsdagar via samma betalningsmetod som användes vid köptillfället.